Játék! Játék! Játék!

Játékszabályzat Borvilágjáró Facebook oldalamon meghirdetett „Bagossy Brothers Company koncert” nyereményjátékhoz.

img_20190906_131336.jpg

A Játék szervezője és lebonyolítója Tüske Gyöngyi (továbbiakban: Szervező) „Bagossy Brothers Company koncert” elnevezésű, nyereményjátékot hirdet a https://www.facebook.com/borvilagjaro/ oldalon.

A nyereményjátékban való részvétel feltétele:

  1. A játékba nevezés feltétele, hogy a Játékos a https://www.facebook.com/borvilagjaro/ Facebook oldalon 2019.09.06-án kikerülő poszt alatt 2019.09.12. 23:59-ig komment formájában helyes választ adjon a feltett kérdésre és kedvelje a Borvilágjáró nevű Facebook oldalt. 
  2. A Játékban a 18. életévüket betöltött cselekvőképes, magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személyek vehetnek részt.
  3. A Játékban nem vehetnek részt Szervező közeli hozzátartozói.

    A játék mechanizmusa:

      1. A Szervező nyereményjátékot hirdet mindazon Játékosok között, akik a nyereményjáték időtartama alatt a kérdést feltevő Facebook bejegyzés alatt kommentben válaszolnak a feltett kérdésre. A részvétel csak akkor érvényes, ha a Játékos helyesen válaszolt a bejegyzésben feltett kérdésre és kedvelte a Borvilágjáró Facebook oldalt.
      2. A Játékosok között a Szervező 1 (azaz egy) Játékost sorsol ki, aki egy, a Kristinus Borbirtok által 2019. szeptember 21-ére szervezett Jótékonysági Terepfutás és Piknik 2019 esemény keretein belül megtartott Bagossy Brothers Company koncertre 2 főre szóló belépőt nyer.
      3. A nyeremények sorsolására 2019.09.13-án, 18:00 órakor kerül sor. A nyertest a Szervező a commentpicker.com segítségével sorsolja ki. A sorsolás nyertesét a Szervező a Facebook üzenetben értesíti. Amennyiben a Játékos értesítése a Szervező részéről a sorsolástól számított 5 napon belül nem vezet eredményre, akkor a nyeremény átadását a Szervező a pótnyertes részére bonyolítja le egyező módon.
      4. A nyeremény pénzre át nem váltható. A Szervező a jogorvoslat lehetőségét kizárja.
      5. A nyereményt a Szervező a nyertessel egyeztetett módon juttatja el a Játék nyerteséhez (Budapesten személyes átvétel vagy postai úton).

    Adatkezelés:

      1. A Játékban való részvétel és adatszolgáltatás önkéntes.
      2. A Játék során szolgáltatott személyes adatokat a Szervező abból a célból kezeli és dolgozza fel, hogy a Játék nyerteseit megállapítsa és értesítse, valamint, hogy a nyereményt eljuttassa a nyerteshez.
      3. A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik.
      4. A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebookhoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem Szervező részére történik.

    A Játékos a játékban való részvételével tudomásul veszi és elfogadja jelen részvételi-, és játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt.